Tillbaka till vardagen

På vandring hem från jobbet

På vandring hem från jobbet

Och det är både skönt och tråkigt… Det är roligt att komma tillbaka till jobbet och få vara tillsammans med alla kollegor och barn, men det är även tillbaka till tider att passa och mindre tid tillsammans med nära och kära.

Jesper verkar trivas som fisken i vattnet i nollan och ville helst inte sova alls igår utan gå till skolan på direkten. Albin och jag var och hälsade på hans dagiskompisar och personal idag och det var nog ett smart drag eftersom det faktiskt tog en bra stund innan han slutade vara blyg och började leka på gården.

Innan vi gick var det dessbättre andra tongångar och alla fröknar fick stora, härliga bamsekramar innan han vinkandes gick iväg.

I morgon börjar det på riktigt även för honom… /Maria