Juklappsshoppingtur

Detta året har vi som många andra förmodligen försökt att köpa så mycket som möjligt av julklapparna på nätet.

Men att köpa leksaker på nätet då man inte har en specifik sak man vet exakt hur den ser ut och märke är svårt. Är inte direkt att man kan tillverkare likt sony osv som har ett namn att skydda och där man vet vad man får.

Shopper

Stilig shopper

Så vi har beställt det vi kunnat på nätet som är ett Wii spel samt filmer. så dagens julklappsshoppning spenderades i leksaksbutik där albin hittade sin favoritleksak. En kranlyftare med knappar som styrde kranen på barnenshus. 800kr gick den på och var monsterstor så det blev det inte köpt. Men en inte så mycket billigare timmebil blev årets stor-klapp.

Hittade mycket vi kunde köpa både till Albin och Jesper som bra julklappar. Men vår julklappslista är redan klar så då kan vi passa på att tipsa alla andra om saker som vi tror och vet att de kommer uppskatta och leka mycket med.

IMAG0182

Tips till Albin

Det är ofta krig om de småbilarna vi har hemma, möjligt för att Albin vill ha de Jesper leker med. Men småbilarna är som oftast populära så bilar som dessa är något som kommer uppskattas av Albin

Jesper tycker om och pyssla och fixa. Och han skulle nog tycka det är spännande att fixa med el. Och skulle han få koppla lite själv med saker han vet inte är farligt och se vad som händer så kan han nog sitta och experimentera på ett bra tag.

Elektroniklåda till Jesper

Elektroniklåda till Jesper

Det har redan funnits på önskelistan ett tag men fotade följande elektroniklåda idag.

Han är även en kille som tycker om att busa och skämta till det. Så skämtprylar (allt utom pruttkuddar! Har haft ett antal under de senaste åren som gjort sitt.) fungerar utmärkt. Finns meterlånga hyllor med diverse mer eller mindre roliga prylar.

Då vi redan köpt ett Wii-spel till Jesper så vill vi helst att ingen annan köper någon av de Wii-spel som finns med på listan då ett spel räcker. Då ser vi hellre ett gammalt hederligt brädspel som vi kan spela tillsammans.

Skämtprylar

Skämtprylar