En dröm i rosa…

När de inte sitter på fötterna är de med ändå.

När de inte sitter på fötterna är de med ändå!

Albin har under ett par veckor nu trånat efter dagiskompisens rosa tofflor. Han lånar dem så ofta hon tillåter och hittar allt som oftast på nya anledningar till att få ha dem på fötterna.

En dag hade han suttit med sina bara fötter i vädret (han går nästan alltid barfota på dagis) och sagt att det var lite kallt om fötterna varpå en av pedagogerna vänligt säger åt honom att gå och ta på sig sina strumpor.

Albin svarar då: Nej, jag tror att det blir bättre med tofflor… Om han fick låna dem just den gången vet jag inte men han är helt klart förälskad i dessa rosa drömmar.

Så när nu unge herren blev sjuk mitt i veckan passade vi på att åka i väg på toffeljakt. Vi hittade efter en stund ett par rosa med glitter på… Då fanns inget annat alternativ för killen och sedan dess har han haft på sig tofflorna i stort sett varje vaken minut som vi har varit inomhus… /Maria