Det här med kvällsmöten…

Jag har hamnat ”fel” i schemat i höst… Alla personalmöten hamnar på de dagar som jag slutar tidigt.. inte roligt alls! Varannan måndag har jag arbetslagsmöte mellan 4 och 6. Har man tur, så ligger personalmötena, som börjar 6 och håller på till 8 eller 9 i gång i månaden, på samma kväll så man bara kör på. Men inte för mig den här terminen… jag har lyckats pricka in dessa personalmöten varje gång jag slutat tidigt.

Det betyder att jag, ganska precis, hinner hämta barnen och gå hem och laga middag, men inte hinner äta innan det är dags att gå tillbaka till jobbet för kvällsmöte… En ”snäll” kollega, som går ung lika tider som mig, har räknat ut att vi har haft endera arbetslagsmöte eller varit tvungna att gå tillbaka och vara med på kvällsmöten 6 veckor i rad…
På måndag är det daga igen…
/Maria