Läsa och skriva

Jesper är en av de bästa i klassen att skriva och läsa. Han får de svåraste nivån på böckerna hem i läsläxa och vi föräldrar är så stolta.

Och att han är så duktig beror såklart på att han har intresse för att läsa och skriva. Och vi är såklart uppmuntrande i hans intresse och därmed har han idag fått sin egen mailadress. Eller han har faktiskt haft en egen mailadress länge (såsom även Albin) men ingen har nog vetat om det. Mailen till jesper och albin på domänen ajjm.se har hamnat i våra mailboxar.

Från precis nu har jesper fått sig sin egen mailbox och kan läsa och skicka mail själv. I adressboken finns Farmor, Mormor, Morfar, Frida och mamma och pappa. Så bli inte förvånade om det kommer mail från Jesper när som helst.

Ni är såklart även välkomna att skriva till han. Mailadressen är inte svårare än jesper snabel-a ajjm.se

 • Camilla

  Hej! Råkade hitta er blogg när jag sökte på ”sit down-soffa”. Ser att ni hade samma problem som oss, att den blir för lång, och att ni hittade en nästan likadan på Staland?? Är ni nöjda med den?? Är den lika skön?? Minns ni vad modellen heter? Jätteglad om ni tar er tid att svara! Mvh soffletaren Camilla

 • Vi är jättenöjda… Valde ett dyrare tyg som var slittåligt och den har fått sina påfrestningar och ser fortfarande ut som ny.
  Minns inte vad den heter och jag är bortrest nu och kan inte kolla någon lapp på soffan heller.
  Men vill du veta så är vi hemma igen till nästa vecka så kan vi kolla upp det.

 • Maria

  Hej
  Vi har nu tittat på Stalands hemsida och kommit fram till att det borde vara showtime vi har… det som inte stämmer är att den står som nyhet… Det kan ju inne bära att den modell vi har tyvärr inte finns mer, men den som kommer närmast är den
  Tyvärr kommer vi inte ihåg exakt vad den hette…
  Hoppas att det går bra med soffletandet… det är en hel djungel 🙂