Lite Gotlandsbilder

image

Barnens morbror var med till barnens glädje. Vi vuxna gillade det med,såklart.

image

image
Kan man välta ner rauken i havet???

image

De första två dagarna var soliga, men blåsiga. Stranden var inte rätta stället att vara på så vi passade på att åka på utflykter. Vi besökte rauken Jungfrun och ett lekland där Jesper och Albin fick röja runt och Johannes äran att vinna i en hård minigolfbatalj!

image

image

På campingen fanns tennisbana och möjlighet att låna rackets. Först var det lite sura miner från barnen, det var ju inte bara att slå över bollen… men sen kom de igång och ville aldrig sluta .. De båda vuxna i sällskapet hade förväntat sig att få spela lite ”vuxentennis” men tji fick de. De fick göra en kupp och smyga iväg och spela när barnen var på stranden för att få till det…

image

image

Visby blev det med…lite strossande bland gränder och kyrkor och lite shopping och fika…

image

image

  • mormor å morfar

    Fina bilder på fina barn..