Första matchen

Efter en månad med i Töjnan IBK så var det dags för första matchen. Förra helgen kom mailet om Jesper ville vara med och det var utan tvekan ett ja. Sedan dess har han varit spänd och pratat om matchen varje dag. Och idag var det match dag.
image

Bele Barkarby som var motståndarna öppnade starkt med 2 snabba mål och jag funderade på om detta skulle bli den första och enda matchen vi går på. Matchen före Jespers slutade med 0-8 och ett glädjens lag och ett besviket. Tror barkarby ledde med 0-4 före Töjnan stänkte in sitt första. Sedan tog det fart men barkarby höll emot bra.

image

När över halva andra perioden (av två) var spelad så gick Töjnan upp i ledning för första gången. 8-7 och nu gäller det att hålla ledningen. Men bara någon minut före slutet tryckte barkarby in sitt 8e mål som stod sig till slutsignalen. Oavgjort i första matchen borde kännas betydligt bättre än fasan jag fick att förlora stort i sin första match. Jesper spelade vänster forward #28 och stänkte han in något? Jadå, satte dit en av Töjnan 8 mål. Något som stärker hans självförtroende och kommer innebära att han tar för sig lite mera.

image

Avslutning med eftersnack i omklädningsrummet med en teampepp.