Hockey i Karlstad


Antalet köpta Ticnet biljetter <2012 är ungefär, cirka noll stycken.

Men detta året har jag besökt ticnet rekordmånga gånger. Deras sajt och biljettsystem har jag många åsikter om. Alla handlar om att det finns många saker som kan göras riktigt mycket bättre. Både tekniskt och användarvänligt. Men jag lämnar det till någon annan bloggpost och konstaterar att hela familjen äntligen kom iväg på en Färjestadsmatch i Löfbergs Lila Arena.

Spelarpresentation och nesläppet:

Det var inte så fasligt många platser kvar att välja på när vi bokade biljetter. Speciellt inte då vi ville ha 4 st tillsammans. Men det fanns 4 platser kvar på övre sektion och rad 1 i hörnet. Och måste säga att det var riktigt bra platser. Perfekt överblick över planen och man var riktigt nära med utan att tappa överblicken.

Men Shhhsss. Säg inte det till någon, nästa gång vill vi även ha de platserna.

imageI

Vad tyckte då främst Jesper och Albin.

Jesper som senaste halvåret helt har fastnat i sportens värld med att själv spela innebandy och sedan hockeyspel på Xboxen var ju helt med i hela matchen.

Nervös under hela matchen så knäna skakade.

Mittenperioden var lite händelselös och Albin tappade lite fokus. Men han kom in i matchen i sista perioden. Samt att han var helt med i första då…

Vi tittade föresten på Färjestad mot Brynäs som före matchen låg jämte varandra i mitten av tabellen. Så det var bäddat för en jämn match.
Och en jämn och tät match blev det. 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 och sedan tog färjestad i slutat av sista och fick in 3-2. Så vi fick ett bra slut med en bra och spännande match.

Blev även lite bråk som Jesper nog tyckte var roligt då det är ju så man gör i NHL 12-spelet.