Tidig julklapp till sig själv, ny mobil

image

Där är den, jespers nya mobil. En Samsung galaxy S3 mini. Fast så mycket mini är den inte, lite mindre än min S2a och minst lika bra. Jesper har nu familjens värsting-telefon och han har köpt den själv. Han sålde sitt Nintendo DSi XL som han sparade ihop till själv för några år sedan. Blev aldrig så mycket använt, så nu är den såld och för pengarna + lite sparat blev det en mobil. Något som han önskat sig länge. Men en mobil för över 2 tusen är ingen julklapp som vi är redo att köpa så detta blev en riktigt bra lösning. Albin fick ju nu jespers gamla, som i din tur är min gamla HTC hero. En riktigt långsam och seg mobil. Men Albin är glad för det. Han har inget problem med att få ärvda saker än. Men det dröjer nog inte många månader till före han inser att han inte vill ha Jespers gamla saker längre.