Detta fångar Mosquito Magnet på tre dygn

Går det att räkna antalet mygg vår Mosquito Magnet fångar på 3 dagar?

http://www.youtube.com/watch?v=–q8AOtNaHY

Svaret är nej, det är ofantliga mängder mygg som fångats under endast 3 dagar.E

Då vi tömde efter 3 dagar så gjorde vi även en tömning dag 4. Så följande klipp visar hur mycket myggfällan fångar upp på endast ett dygn.

http://www.youtube.com/watch?v=B-ELu78DBBo

Det betyder att vi MÅSTE tömma fällan minst var 4:e dag. Problemet är att det är 10 mil till sommarstugan där fällan står och vi jobbar 5 dagar / vecka.
Då vi lämnade en fälla nytömd på söndag lunch så är fällan nästan full på onsdag lunch. Möjligtvis kan man vänta en dag till så den blir proppfulll, det är alltså på torsdag lunch,

Men vi ska egentligen inte åka till stugan alls i helgen men har fått justera våra planer lite så vi ska åka förbi på lördag. Men på lördag så är den 120% full. Dvs myggen får inte längre plats i fångstnätet. Och fläkten kommer därav inte heller kunna suga luft. Myggen kommer inte fångas och så kommer fällan inte må bra av att det är igentäppt.
Just nu funderar på om vi faktiskt måste ta en tur fram och tillbaka onsdag kväll.
Det kommer göra att vår Mosquito Magnet drar iväg ytterligare i kostnad.

Räknar man vad den ENDAST går på i drift varje månad. Det vill säga helt utan inköpspriset så borde vi hamna på unefär 500kr per månad. Till det kommer inköpet för 5000kr. Så det är inte gratis att bli av med myggplågan.
Om den nu ens kommer göra någon skillnad. Svaret kommer här om några veckor!