Uppdatering av hälen

image

Kom just på att jag lovade uppdatering om vad som är fel med min häl sin gör ont. Enligt farbror naprapat jag besökte har jag inflammation i slemsäckarna i hälen. Denna något udda diagnos kommer förmodligen från att jag sprang med löstagbara dubbar på mina vanliga löparskor istället för att köpa ordentliga med fasta dubbar i vintras. Det blev för hårt.

Så ingen löpning förrän det onda är borta och sedan ordentliga vinterskor om jag ska springa på halt underlag…
Får se när det blir nån löpning, vad jag läst på kan du ta din tid det här…

Under tiden ska jag dessutom använda en ordentligt uppbyggd sula. Som jag i och för sig får ha i vilka skor jag vill, men eftersom sulorna kostar en del har jag ingen lust att köpa fler än ett par och de passar bra i dessa skor… Så dessa är de som pryder mina fötter nu för tiden. Tur att jag inte gett mig ut på allt för flådiga turer…