En första gång för allt

image

Igår var jag och Jesper och letade höstjacka till honom. Han ville ha en snygg jacka, ingen superfunktionell sak från nån sportaffär. Eftersom han har en bra regnjacka sa jag ok till det.

Vi gick förbi sportaffärerna och sökte igenom barnavdelningarna på Kappahl och hm istället.
På första stället hittade han en snygg typ baseball jacka. Vi tittade vidare. På hm provade han en kavajliknande jacka. Sedan hittade han en stickad luvtröja som han tyckte var supersnygg.
Raka vägen in till provhytten för att se hur det blev tillsammans och det är där den första gången kommer in. Jag provade kläder med, men var klar först, så det är minsann första gången någon av mina barn är längre tid inne i en provhytt än jag!

Här är resultatet

image

  • Frida

    Stora killen! På riktigt!