Äääääntligen!

image

Albin vill prova l träna pingis. Men det tar lite tid ibland… Jag har försökt ringa och maila till den som står som kontaktperson på den enda pingis klubb jag lyckats gräva fram i Sollentuna. Men mailen blir inte besvarade och telefonnumret är ett vanligt 08 -nummer,  förmodligen ett hemnummer där ingen svarar….

Måste väl i ärlighetens namn erkänna att jag inte ringt så där många gånger då jag tillhör den delen av befolkningen som tycker att det är jobbigt att ringa hem till okända och därför tycker att mail är en himla bra uppfinning.

Så idag ringde mobilen mitt på jobbet. Jag brukar inte svara, men gjorde det ändå. Då var det minsann pingiskontakten som hörde av sig.
Han påpekade att jag minsann hade kunnat skriva mitt telefonnummer i mailet så hade han sluppit leta mig på Eniro….
Men,  jag tänkte du kunde svara på mail svarade jag. 
Nä, jag är så dålig på datorer… Blev svaret.  Så olika det kan vara.

Men, nu är det bestämt i alla fall.
Nästa lördag ska han äntligen få prova pingis. Tyvärr är det ännu en helgaktivitet…. När ska vi kunna åka bort på helgerna!